Főoldal Telefon
kevégép bérlés - budapest, zalaegerszeg
aloldal teteje

Újdonság!  Csomagajánlat!

  • Jura Impressa S8 + csészemelegítő + tejhűtő + smart connect: bérelje kávégépe mellé kiegészítőinket és munkahelyére varázsolja a  finom elegeanciát, a nyugalomat a kávézás perceire! Válassza ki a termékekt és kérejen ajánlatot!

           

                                                                                 

 

 

Tartozékok kávégépeinkhez:

 

 

  • Cool control 1 l es : a tejet egy zárt, rozsdamentes tartályban tartja az ideális 4 C fokos hőmérsékleten. A Cool Controll 1 l magas minőségű alumínium burkolatának, elegáns szellőzőnyílásainak és letisztult minimalista vonalainak köszönhetően minden JURA fullautomata kávéfőzővel harmonizál. Digitális hőmérséklet-kijelző és alumínium fedele könnyű kezelhetőséget biztosít.

 

                                                            

 

  • Jura csészemelegítő: a kávé forrón az iagazi, így érvényesülnek a legjobban az ízek. Ezért az ínyenc kávéfogyasztóknak nem csak a kávé hőmérsékletére, hanem a megfelelően előmelegített csészére is kiterjed a figyelmük. Az előmelegített csészékkel elérhetjük a kávé ízének kiteljesedését. A két fiókos melegítő ideális tárolást biztosít a csészéknek, kb. 55 C-os hőmérsékletet képes tartani. Az elegáns csészemelegítő ideális kiegészítője lehet minden JURA kávéfőzőgépnek.

                                                                                               

 

 

  • Jura tejhabosító: A JURA tejhabosító meleg- és hideg tejhab készítésén túl, forró tej készítésére is alkalmas. A dokkoló állomás praktikussá és komfortossá teszi használatát.

 

                                                                            

 

  • Z sorozatú gépekhez pohártartó: formatervezett, világítással rendlkező pohártartó cappucinos kelyhek, kávés poharak tárolására.

 

                                         


Jelenleg megvásároható használt kávégépeink:       

         

                -  Részletekről kérjen tájékoztatást!


      

                                    

                             

 

 

 

 

aloldal alja